Mijn lens voor jouw ogen
 
 

Huwelijk van Debbie en Menno.

Klein maar fijn.

Debbie heeft ME, dat houd beknopt in dat je heel snel moe bent en dus niet veel grote fysieke dingen aan kan. Maar toch wilde ze trouwen! Met een kleine maar oh zo mooie bruiloft beleefde zij de dag van hun leven. 

 Ze wilde eigenlijk geen fotograaf, maar omdat het de broer van mijn zwager is vond ik toch dat ze het moesten vastleggen. dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken om voor hun een shoot te doen. Ze waren dol enthousiast en ik ook! want dit was mijn eerste bruiloft. en wauw wat is het goed gelukt. Met prachtig weer(eigenlijk te mooi voor de fotograaf) hebben we er toch een fantastische dag van kunnen maken.

Wil je meer weten over ME kijk dan op haar speciale Facebook pagina

Bekijk hieronder een selectie van de foto's van Debbie en Menno.
trouwen-2
trouwen-2
trouwen-16
trouwen-16
trouwen-12
trouwen-12
middag2-2
middag2-2
trouwen-1
trouwen-1
trouwen-13
trouwen-13
trouwen-17
trouwen-17
trouwen-20
trouwen-20
trouwen-21
trouwen-21
trouwen-18
trouwen-18
trouwen-14
trouwen-14
trouwen-10
trouwen-10
trouwen-11
trouwen-11
trouwen-15
trouwen-15
trouwen-19
trouwen-19
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram